Loading...
en

Kusadasi, înseamnă literalmente insula Păsărilor from Onur Türk's blog

Kusadasi este situat convenabil în regiunea Mării Egee din Turcia. În limba maternă, înseamnă literalmente insula păsărilor. Situl este meticulos de frumos, cu o serie de plaje cu nisip. Apa turcoaz adâncă se află lângă oceanul superb, așteaptă turiștii.

 

Fiecare atracție își are originea. Kusadasi nu este o excepție, deoarece are o origine în spate. Merită menționat pentru că are un traseu bogat de istorie. Rădăcinile sale datează din anul 2000 î.Hr., când locuitorii din Lydia, Lelek și Caria și-au făcut o casă pe versanții Munților Pilav. Cu timpul, Kusadasi a fost foarte dominat de romani.

 

În secolul al XVI-lea, venețienii din Roma au făcut Kusadasi mai proeminent. Astăzi, este cea mai mare atracție turistică din Turcia. Deci, ce poți explora în Kusadasi? Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Pentru ce este cunoscut?

Kusadasi este un port mediteranean care găzduiește aproximativ 600 de bărci. Nu sunt doar bărci de bază, ci nave de croazieră de top. Este renumit pentru plajele absolut uluitoare, care sunt spațioase. Kusadasi este eminent pentru o serie de produse, inclusiv haine și bijuterii. Cumpărăturile la chilipiruri sunt destul de populare în regiune, cu o colecție de produse autentice.

 

În plus, este renumit pentru insulele atrăgătoare. Se mândrește cu insule uimitoare care au diverse activități de așteptat. Sunt de fapt perfecte pentru evadarile romantice. Kusadasi găzduiește admirabil restaurante adecvate. Dacă îți place bucătăria locală, te vei bucura de răsfăț. În plus, mâncarea nu este deloc scumpă. Hotelurile sunt, de asemenea, prietenoase cu buzunarul, cu servicii exemplare. Pentru iubitorii de petreceri, locul este plin de discoteci, baruri și pub-uri.

 

Locația sa strategică face ușor accesul în alte locuri. De exemplu, puteți ajunge la Efes, care este încărcat cu istorie antică. Puteți face o oprire la Efes pentru a vizita și câteva situri magnifice. Ruinele sunt destul de o priveliște de văzut. Sunt foarte întreținute, ceea ce înseamnă că vor fi mereu acolo.

Cum se ajunge la Kusadasi

 

Există două aeroporturi internaționale din care puteți alege. Cel mai apropiat este Aeroportul Izmir care se află la aproximativ 66 de kilometri de Kusadasi. Veți avea nevoie de un total de 61 de minute pentru a ajunge la destinație. Celălalt mijloc este prin Aeroportul Bodrum situat la 120 km de faimosul Kusadasi. De la aeroport sunt disponibile diverse servicii de transport. Puteți alege dintr-o gamă bogată de opțiuni în funcție de bugetul dvs. Aeroportul Izmir are transfer cu autobuzul care vă poate duce la Kusadasi.

Ca alternativă, puteți lua un tren către orașul Selcuk de la aeroport. De acolo, trebuie să luați un alt autobuz spre Kusadasi. De obicei, autobuzele și microbuzele sunt mijloacele cele mai eficiente de utilizat. Sunt disponibile și de la aeroport dacă sunteți un vizitator. În plus, beneficiezi de tarife foarte accesibile.

Dacă doriți să mergeți la Kusadasi din Marmaris, puteți fie să luați un bur de la stația de autobuz, fie să luați o mașină privată care să vă ducă în toate aceste locuri cool și să vă aduceți înapoi în Marmaris.

 

 

Cum este vremea?

 

Pe scurt, vremea este impecabil de perfectă. Majoritatea lunilor sunt de obicei însorite, ceea ce îl face potrivit pentru a se relaxa. Din acest motiv, puteți împacheta niște bikini sau pantaloni scurți de lux. Purtați și niște protecție solară pentru că vă este la îndemână. Soarele strălucitor luminează Kusadasi zi de zi.

 

Plaje populare

 

Dacă credeți că ați văzut plaje atrăgătoare, așteptați până ajungeți la Kusadasi. Veți fi surprinși de plajele curate și spectaculoase. Plajele căutate sunt Ladies Beach, Kusadasi Town Beach, Sandal Beach, Downtown Beach și Silver Sands Beach. Altele includ; Green Beach, Uzun Plaj, Pygela, Long Beach și Secret Beach. Sunt bine cunoscuți în rândul turiștilor pentru că au apa optimă pentru înot. De asemenea, puteți face plajă pe plajele elegante.

 

În timpul verii, plajele sunt în mod normal pline la capacitate maximă. Din acest motiv, dacă aveți nevoie de timp liniștit și senin, puteți merge la Peninsula Dilek. Aici puteți obține puțin timp singur.

 

Lucruri de făcut la Kuşadasi

Casa Fecioarei Maria
Kusadasi găzduiește o serie de evenimente palpitante și incitante. Veți avea răsfățat de alegere, deoarece activitățile sunt practic nesfârșite. Am compilat o listă a activităților distractive pe care nu trebuie să le ratați.

 

- Vizitați Insula Porumbeilor pentru interese pline de acțiune. Este perfect pentru cuplurile care intenționează să-și reaprindă dragostea. Serile sunt de obicei concepute pentru a fi mereu romantice. Poți urmări apusul irezistibil pe măsură ce ai timp de calitate cu iubitul tău. Insula este atractivă din punct de vedere estetic când o privești sub lumina lunii.

 

-Dacă ești un fanatic al istoriei, atunci poți să mergi la Priene. Are un set de istorie care își are originea în anii 300 î.Hr. și 45 î.Hr. De obicei, este un port care a ancorat diverse activități comerciale. Are templul antic al Atenei, care este principala atracție. Designul ionic îl face punctul culminant al zilei. Cu adevărat vorbind, este o priveliște de privit.

 

– Miletus este un alt loc pe care să nu-l ratezi. Totul este despre vremurile elenistice aici la Kusadasi. Puteți descoperi istoria intrigantă care înconjoară Milet. Ruinele sunt ceea ce poți căuta. Există un teatru remarcabil care s-a păstrat până în prezent. Templul lui Apollo este, de asemenea, o scenă uluitoare.

 

– Didyma este o altă priveliște uluitoare care te umple cu amintiri minunate. Puteți călători înapoi în vremurile când existau oracole. Veți avea o vedere excelentă asupra templelor în care au locuit.

 

– Peninsula Dilek este destul de pustie, dar are munți minunati în jur. Este un parc național care adăpostește plaja Karasu Koyu și plaja Aydilnik, puteți medita aici pentru că este totul liniștit și relaxat.

 

-Dacă doriți să vedeți cum trăiesc localnicii, vizitați Satul Kirazli. Livezile și vița de vie prosperă bine în acest loc remarcabil. Casele tradiționale sunt făcute din văruire, ceea ce le face distinctive.


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Quick Search

Main
to
Education
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Social