Loading...
en

20 de țări în care turcii trăiesc cel mai mult! from Onur Türk's blog

20 de țări în care trăiesc cei mai mulți turci, iată lista uluitoare a raportului

 

Nu se știe dacă din cauza spiritului nomad care vine de la strămoșii turcilor, se știe că aceștia și-au înființat locuri de muncă și familii în multe părți ale lumii. Deci câți turci trăiesc în ce țară? În ce țară trăiesc majoritatea turcilor? Iată cele 20 de țări în care locuiesc cei mai mulți turci, potrivit datelor ministerului de externe.

 

Nu numai în anumite țări, ci în multe țări ale lumii, există un număr mare de turci. Conform graficului care acoperă 152 de țări, au fost identificați 5 milioane de cetățeni turci care locuiesc în străinătate. Iată primele 20 de țări de pe listă.

20 - Norvegia

Norvegia, una dintre cele mai exclusiviste țări din Europa de Nord, este cunoscută pentru prosperitatea sa economică și pentru frumusețea sa naturală. Multe cascade și arhitectură, adăpostind fiecare nuanță de verde numărul turcilor care trăiesc în țară: 21 de mii.

19 - Georgia

Georgia, care a atras atenția prin divertismentul și viața de noapte în ultimii ani, oferă și alternative diferite în domenii precum natura, istoria, arta și gustul. Aerul calm și liniștit al țării, ieftinitatea și bunăvoința oamenilor se numără printre trăsăturile care fac acest loc atractiv. Numărul turcilor din Georgia: 22 mii.

18 - Grecia

Cu apropierea sa de Turcia, Grecia și insulele se numără printre preferințele iubitorilor de vacanță turci. Mulți turci care trăiesc în țara în care toate frumusețile climei mediteraneene sunt experiență îndrăznesc disponibile. Numărul turcilor din Grecia: 25 mii.

17 - Rusia

Rusia este pe locul 17 pe listă. Numărul turcilor care trăiesc în țară este de 40 de mii.

16 - İtalia

Italia are o cultură și o istorie diferită în fiecare punct. În sud marea, nisipul, gustul soarelui, moda la Milano, explorarea printre canalele din Veneția, străzile din Florența iese în evidență mâncărurile delicioase italiene. De asemenea, în ultimii ani s-a înregistrat o creștere a numărului de turci stabiliți în Italia. Numărul turcilor din țară: 50 mii.

15 - Azerbaidjan

Cererea de viză între Turcia și Azerbaidjan a fost eliminată începând cu 1 septembrie 2019. Aceasta a fost o oportunitate excelentă de a explora frumusețea care se află lângă noi. Acces ușor în Azerbaidjan, este foarte asemănător cu noi prin cultură, limbă, religie, mâncare, obiceiuri și obiceiuri. Baku, în special, este mai proeminent cu turismul cultural și artistic, iar orașul trăiește 24 de ore pe zi. Mulți turci din țară sunt disponibili. Numărul turcilor din țară: 55 mii.

 

14 - Bulgaria

Bulgaria este pe locul 14 pe listă. Numărul turcilor din țară: 60 mii

 

13 - Arabia Suedita

Există 60 de mii de cetățeni turci în Arabia Saudită, în Orientul Mijlociu. S-au stabilit în diferite părți ale țării. Majoritatea celor 60 de mii sunt muncitori în construcții și restauratori, frizerie, auto, lucrează ca mecanic, tip mobilă. Unii lucrează și ca doctori, profesori și ingineri.

 

12 - Suedia

Suedia, una dintre cele mai dezvoltate țări din Scandinavia, este lider în multe dezvoltări științifice și tehnologice, precum și în calitatea sa în educație. Mai mult de jumătate sunt acoperite cu păduri, mari și mici țara, care are peste o sută de mii de lacuri, își ia numele de la triburile severe care trăiau în regiune înainte de d.Hr. Suedia, care a reușit să-și facă oaspeții fericiți cu obiectivele și atracțiile sale, numărul turcilor din țară: 62.500

 

11 - Canada

Canada, una dintre țările cu cea mai mică distincție rasială și de clasă, favorizează și respectul în relațiile sociale. O țară cu o natură minunată a venit și din toate colțurile lumii, oamenii pot trăi împreună. Numărul turcilor din țară: 70 mii.

 

10 - Danemarka

Având în vedere condițiile climatice, danezii nu au de ce să fie fericiți. Vizitarea și vizitarea obiectivelor turistice în Danemarca, care este cunoscută ca un centru de destinație major în Europa, valoarea include multe centre culturale, de arte și de divertisment. Numărul turcilor turci din Danemarca, care este una dintre cele mai mari țări de fericire: 75 de mii.

 

9 - Elvetia

Elveția, renumită pentru oamenii de știință, este una dintre cele mai fericite țări din lume. Elveția este una dintre cele mai importante țări din lume în sectorul bancar și financiar. sunt multumiti. Numărul turcilor din țară: 130 mii.

 

8 - Australia:
Unul sau două orașe din Australia sunt de obicei incluse în lista celor mai locuibile orașe din lume. În țara în care oamenii din multe culturi trăiesc liniștiți și fericiți, din punct de vedere al istoriei și culturii sunt și multe locuri care contează. Numărul turcilor din țară: 150 mii.

 

7 - Belgia

Majoritatea turcilor din Belgia au emigrat în țară în anii 1960 cu intenția de a munci. De-a lungul timpului, numărul persoanelor care au mers și s-au stabilit a crescut. Numărul turcilor din țară: 240 mii. De asemenea, una interesantă în Belgia.

Există și un sat turcesc. Satul Faymonville are o caracteristică interesantă care te face să uiți toate satele pe care le cunoști. Pentru că acest sat este un „sat turcesc”, chiar dacă nici un turc nu este comemorat. De asemenea, încă nu se știe cu siguranță de unde și-a luat numele turcesc.

 

6 - Australia

Al șaselea pe listă este Austria. Numărul turcilor din țară: 250 mii.

 

5 - SUA

New York, California, New Jersey, Florida, Texas și Illinois sunt statele în care turcii trăiesc cel mai mult în Statele Unite. Paterson, New York, Miami, Chicago, Turcii sunt majoritatea în Boston și Los Angeles. Numărul turcilor din țară: 300 mii.

 

4 - Anglia

Numărul turcilor din Marea Britanie, pe locul patru în listă, este de 400 de mii.

 

3 - Olanda

Olanda, cunoscută pentru capitala sa vesela, Amsterdam, are un public liniștit, binevoitor și fericit. 12 provincii ale Regatului Țărilor de Jos, formate din Ruba, Churaçao, Sint Marteen și Țările de Jos, continuă să își întâmpine vizitatorii, formându-se 61 de orașe. Numărul turcilor din țară: 500 mii.

 

2 - Franta

Pe locul al doilea pe listă este Franța. Numărul turcilor din țară: 700 mii

1 - Germania

În fruntea listei este Germania. Numărul turcilor din țară: 3.5 milioane.


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

Linda Andra
Dec 21 '22, 11:35
oriunde ma duc vad turciii peste tot :))
You need to sign in to comment

Quick Search

Main
to
Education
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Social